Lunch och middag med olika delar av släkten

Den här helgen var en sån typisk helg när allt händer. Hade bokat in en lördag med kära kamrater, men så fick jag veta att min farbror och min kusin Karin skulle komma till stan så då blev det ändrade planer. Vi blev bjudna på lunch hemma hos farmor och farfar, det var jag, Jesper, Leia, Linda Märta, Pelle, Karin och farmor och farfar. En mycket trevlig lunch och gott som alltid. Men det börjar märkas att farmor och farfar börjar bli gamla. Himla trist tycker jag...

   

Efter lunchen åkte vi iväg på ica för att handla lite till kvällens middag. Sen åkte vi och hämtade pappa och åkte ut till ön. Det börjar kännas att det är höst på gång nu, riktigt kyligt i luften.
När vi kom ut satt Magnus och Pelle i bastun och pappa hoppade in direkt. Jesper, jag och Leia var i sandlådan och tittade på kaninerna och gjorde annat skoj. Det är ju så härligt när man kan vara ute bara på gården.

   

  Malin, pappa, Karin, Jesper, Märta och Carl

  Carl  Pelle fixar kantarellsås

  Magnus vill gärna vara med på bild

 

En mycket trevlig kväll. Alltid skoj att träffas.

Puss och Kram


En jobbig men rolig vecka och Jesper och Leia på äventyr

Nu har jag jobbat 4 dagar... är helt slut! Men oj vad roligt det är. Men det känns som att jag har jobbat i 4 veckor inte 4 dagar... Längtar tills nästa vecka när allt drar igång ordentligt och vi ska börja jobba på allvar. När strukturen är igång.
Har varit och fikat med Linnea och Lisa ikväll, vi var trötta alla tre helt slut efter en veckas jobb. Men mycket trevligt att träffas, blev massa prat om jobb. Men ändå skönt att komma iväg lite och bara få slappa lite.

Medans jag har jobbat åkte Jesper och Leia till stugan. De åkte på måndag förmiddag. Det blev väldigt tomt här hemma, men väldigt roligt att de åkte iväg. Härligt för Leia att kunna springa omkring och bara busa och ha det bra. Det blev bus med Monty och blåbärsplockning :)

   

   



 

  

  

  

   

  

  

De kom hem igen i onsdags, skönt att ha familjen hemma!
Idag har de varit iväg på mamma/pappa/barn träff hemma hos Lina, Daniel och deras lilla Agnes.
Kul att Jesper gick dit och fick träffa mammaorna utan att jag var med. Det var två andra pappor med också så det var kul. Kul för Leia att få träffa alla sina kompisar.

 Leia och Theo

 Leia, i bakgrunden Agnes, Daniel, Susanne och William

 bara bus!

 David, Milton och Leia

 Alla barn på bild, Mille, David, Theo, Leia, Agnes, Sigge. Milton och William

Härligt värre!!!
Nu är det sängen som gäller.

Puss och Kram

Första dan med klssen och Blingo

Idag började det på allvar. Började med att cykla till jobbet idag, ca 20 min tog det. Sen har jag haft första dagen med min nya klass. Så roligt att äntligen få träffa barnen och få en liten uppfattning om vad det är för en klass och hur vi kommer att få det under det här året. Det kommer att bli toppen. Väldigt mycket att tänka på och komma ihåg och få ordning på, men det känns väldigt lungt och det kommer att lösa sig mycket bra. Ska sätta mig med terminplaneringen och finslipa så att jag känner mig nöjd.
Efter skoldagen var över så hade vi konf och röjde korridoren bakom klassrummen för att vi ska kunna flytta skolbiblioteket dit... mycket att slänga och bära... 16.30 tog jag cykeln och trampade neråt stan. Susade in och köpte sushi till middag och trampade vidare till Sara, Jennie och Milo. Sara hade visning av Blingo hos Nina på kvällen. Jag åkte med dem ut till Nina för jag har ingen bil på några dagar. jag köpte en tröja till mig själv en mössa, ett par byxor och ett par leggings till Leia.

Imorse åkte Jesper och Leia till stugan och ska vara där några dagar. Pratade med Jesper för en stund sedan och de har plockat blåbär och kantareller och Leia har jagat farmor Kerstins hund Monty. Lät som att det är toppen! Lite konstig känns det, har inte varit borta från Leia så länge... men nu har jag verkligen tid att fixa allt så att jag slipper göra det sen när Leia börjat på förskola.

Nu ska jag fila lite på morgondagen sen blir det knoppning!!!

Puss och Kram


En skön söndag på norra

Fick lite sovmorgon idag, Jesper klev upp och tog hand om tjejerna. Sen blev det en mysig frukost och sen en massa bus. Det är fantastiskt att se hur de leker med varandra, de försvann in på Leias rum och satt där och lekte. Märta följde med mig när jag fixade lite och sa, "När jag blir lite längre då kan Leia få följa med till Storlien och vara där med mig... Leia måste också bli lite längre först." Sötknoppen!!
Märta blev hämtad strax efter 12. Jag och Jesper har fixat lite här hemma och efter middan åkte vi upp till norra och lekte lite. 

    

   

Jesper hittade fina blommor efter vägen

   

  

 

En härlig dag!

Imorgon börjar allvaret, på riktigt!! Längtar!

Puss och kram


Märta på besök

I lördags kom Leias kusin Märta till oss, hon skulle sova hos oss. Fullfart direkt blev det. Som en tromb for hon fram och Leia efter... man kan tydligt se vad som väntas längre fram när Leia blir i samma ålder. Vi har haft det toppen mysigt med massa godsaker bad och bara mys.

   

  det ska börjas i tid

 mys  mästerfotografen

Badmys

   

 

Lite frukt efter badet och mys i soffan



trött....

 

Bus

   

lite saga och mys i soffan..

 

Leia somnade lite tidigare än vanlig och Märta somnade strax efter 20. Två trötta tjejer.
Jag och Jesper myste med ost kex och lite vin i soffan och en bra film. En mycket bra lördag blev det.

Puss och kram

Första veckan

Oj vad tiden går fort, tusen saker som ska göras. Åkte från jobbet i fredags och var helt övertygad om att jag har allt under kontroll. Det har jag fortfarande... fast jag har några saker jag måste hinna göra under måndag, vissa saker innan eleverna kommer och annat under dan. Men jag känner mig lugn inför kommande uppgift och det ska bli kul att träffa eleverna på måndag. Det är också bestämt att jag ska ha bilden med min förra klass, mycket roligt. Under veckan har min syster också fått jobb på samma ställe som mig. Hon är vikarie så vi får väl se hur länge hon blir kvar, men roligt är det.
Jag måste också säga att jag har fantastiska arbetskamrater och bara vet att det kommer att bli en toppen höst och vår såklart!

Pappa Jesper har varit ansvarig för att fota lite när de hittar på saker, här är lite blandat från veckan.

De började måndag med att gå bort till parken för att äta lunch och spela minigolf med min farmor,farfar, syster och hennes barn carl, Nils och Märta

   

 

Sen har de varit en sväng på stan och sedan runt huset här hemma

   

Sen har de varit upp och matat änderna och en tur till kulturmagasinet

  

  

Det är så roligt att komma hem och ha nya bilder  på vad de gjort under dagen. 

Nu blir Jesper hemma till 27 september och Leia börjar på förskola 6 september. Det känns spännande.

Tack och god natt


 

Första dan

Idag har jag börjat jobba. 7 ringde klockan, klev upp 7.10, kokade lite gröt och kaffe och satte mig och tittade på lite nyheter. Lungt och skönt. Precis när jag skulle borsta tänderna hörde jag hur Leia började prata inne på sitt rum så jag gick och hämtade henne och bytte en blöja och gick in till Jesper. Skönt att kunna säga hej då innan jag åkte.

När jag kom till jobbet kändes det väldigt kul att vara tillbaka och det kändes för första gången som att det var min arbetsplats på riktigt. Har spanat på material och mitt nya klasssrum, vad kul det ska bli!!!!

Har jagat lite barnvakt idag eftersom jag och Jesper skulle på föräldramöte på Leias dagis. Ringde Jesper och pratade lite med honom, han var i parken med min farmor och farfar, min syster och hennes barn. Jag fick prata med minsyster för jag tänkte att hon kanske kunde ha Leia en stund. Då hade hon precis pratat med Ingela som jag jobbar med och hon skulle komma på intervju 14.30. Så hon ringde mig när hon kom så jag kunde visa henne vart hon skulle gå. Tog ca 10min sen kom hon in i personalrummet och hon blev presenterad, hon börjar jobba hos oss imorgon. Himla skoj!!!

Jag åkte hem, hämtade Jesper och Leia, körde Leia till pappa en sväng och sedan åkte vi ner till Leias dagis för att få lite information. Spännande, M-T och Benny var också där, Leia och Mille ska ha inskolning samtidigt. Kul kul!

Är en aning trött nu  och det blir nog ingen sen kväll.

Puss och kram

Carmen 4år

I söndags var vi och firade Leias kusin Carmen som blev 4 år. Det blev tårta med Hello Kitty på som mamma Kicki hade gjort så fin. Kicki var tvungen att åka och jobba, ddet var trevligt att träffas lite blir ju inte så ofta. Grannpojken var på besök och farmo Kerstin, Ronny och Monty kom också efter en stund.

 Leia är redo för kalas

   Vega ville också blåsa

  farmor kom med många paket

 Leia är nyvaken

   

   

Visst har hon blivit stor?!

Det var sista dagen på min förädraledighet. En bra dag.

Puss och kram

Lördag, Leia har tagit ställning och SPA

I lördags gick vi ner på stan. Fortfarande drakbåtsfestival. Vi träffade lite folk på stan som vi stannade och pratade med. Mycket trevligt. Det delades ut en hel del ballonger...

 Leia har tagit ställning, regirings skifte!

Vi gick hemåt och Leia somnade som en stock.

Jag har i över en månad haft en spa och övernattning inplanerad på Södraberget för mig och Jesper. Han har inte vetat nånting. Jag har packat och fixat med allting utan att han märkt nånting. Bästaste Tesen var inhyrd som barnvakt. Vid 13-tiden sa jag till Jesper att det var dags att åka iväg. Han blev väldigt överraskad och vi packade bilen och åkte ner till Tesen och lämnade av lilla hjärtat där.
Vi susade upp på Södra, var där strax före 14. Fick vårat rum och begav oss mot Spa avdelningen. 14.00 låg jag i ett av behandlingsrummen och fick massage och Jesper i ett annat rum där ha fick ansiktsbehandling och lite massage. Var lagom mosig efter 50min. Vi satte oss en stund och åt lite frukt och drack vatten. Sedan gled vi ner i en av de varma poolena som finns där med utsikt över Sundsvall. Helt otrolig mysigt. Vi gick ner en trappa och badade i bubbelpool varm och kall pool och ångbastu. I två och en halv timme badade och bastade vi innan vi gick in och duschade och tvättade oss.
Sen gick vi till rummet och tog det lite lungt bara. Vi tog en lite promenad och tittade på utsikten från skidbacken. Sen köpte vi lite chips och cola, bokade ett bort i restaurangen och återvände till rummet. Vi gjorde en liten drink och smaskade lite chips innan vi gick ner och åt.
När vi kom till restaurangen och blev visade till vårt bord hamnade vi såklart brevid en familj med ett litet barn. Barnet var inte nöjd med tillvaron och gnällde en del... var lagom roligt när vi var barnlediga... Men när vi ätit förrätten så gick de. Så det var lite skönt. Vi åt en mycket god trerättersmiddag och sen en kaffedrink ute på terassen. En fantastisk kväll med härligt väder. Vi gick upp på rummet och myste och sen blev det en ganska tidig kväll. 
Det var mycket skönt att sova en hel natt utan att bli störd. Var lite orolig att jag skulle vakna ändå på natten. Men det var nog för att jag känner mig helt lugn med att hon var med Tesen.
Vid 8 vaknade vi och bara låg en stund i lugn och ro och tittade på tv. Sen gick vi ner och åt frukost och bara satt och åt ganska länge. Inte så vanligt nu att bara få sitta och ta det lungt.
Strax efter 10 lämnade vi hotellet, 219kr betalade vi för denna underbara upplevelse. Tack alla fantastiska som jag fick presentkort av i 30års present.
Vi åkte ner och hämtade sötaste tjejen hos bästa Tesen. De hade haft det jättebra så kul att se hur mycket hon tycker om Tesen, det syns så väl!
Tack snälla snälla Tesen igen!!!

 

Det var ett helt fantastisk sätt att avsluta min mammaledighet på. Imorgon börjar allvret igen.

Puss och Kram

Fredagsmys

I fredags åkte vi ut till Ljustadalen för att hälsa på Max och hans föräldrar Johanna och Marcus. Vi var dit bjudna för att Johanna skulle buzza lite barnprodukter. Vi fick även se deras fina nya radhus.
Det var full fart som alltid när det är 7st 1-åringar som härjar. Det blev lite livat, men vi fick gott fika och det är alltid  trevligt att träffa alla.


 Leia som vanligtvis är lite blyg när hon kommer till ett ny ställe, klev rakt in och satte sig i en stol där det fanns en stor gosig hund. Max spanar in Leia.

 Theo kom med pappa Mats, Johanna och Kalle, M-T och Mille Max står och spanar in gästerna som kommer.

 Leia och Sigge

 Agnes  Max

Vi försökte tappert ta en bild på alla barn i soffan.... så här bra gick det....

   

  

Barnen tyckte inte att det var sån bra idé...

Det vara bara Mille som tyckte att det var mysigt att sitta i soffan

 Söta Mille!!!

Det var mycket trevlig och jag tror att alla barn somnade som små stockar i bilarna och vagnarna när vi åkte.

Den här helgen har det varit Drakbåtsfestival i stan så vi tog en tur ner påkvällen. Vi mötte pappa där nere och Tesen mötte oss på stan.

    

Leia dansade och hade det väldigt roligt. Vid 20 tiden gick vi hemåt, vi tog med oss Tesen hem. Leia somnade ganska fort och jag och Tesen satte oss på balkongen och drack lite rosé och pratade. En mycket bra fredag :)

Puss och kram

Sushi-lunch och idioter!

Idag var jag och Leia ner på stan, vi sprang på Emelie som har fullt upp med flytten till Stockholm. Det var roligt att träffa henne för tyvärr så kommer vi nog inte ses på ett tag. Men jag hoppas att vi kommer att ses när de kommer till stan.
Vid  12-tiden träffade vi Therese och Bill utanför Sushi stället på Sjögatan. Vi gich till Vängåvan där vi åt lunch och pratade. Jag blir så otroligt arg och illaberörd över hur illa en person kan göra en annan. Efter att ha sårat personen på ett av de värsta sätt jag kan tänka komma och tycka så jävla synd om sig själv och kräva saker av den andra personen. Tycker inte man har någon som helst rätt att kräva nånting efter att han gjort någonting så illa. Det jag vill säga är; Lars Persson (folkpartist i Sundsvall) ta ditt ansvar för din familj och var en vuxen människa!

När vi var på väg hem så ringde Tesen och frågade om vi var kvar på stan, så vi stannad till på City och tog en kaffe med henne. Hon hade lunch, tänk att nu jobbar hon och snart jobbar jag... vart tog tiden vägen??? Vi surrade på och pratade hemlis, det är lite roligt att ha en hemlighet :) Ska berätta vad det är för hemlighet på söndag för alla som bilr nyfikna.

Jag har också hunnit med att träna idag. Step och styrka blev det. Kommer att ha ont imorgon tror jag... Nu jäklar är det dags att ta tag i träningen och komma i form! Till veckan nu när jag börjar jobba igen ska jag börja köra morgonspinning igen. jag och Linnea var duktiga på det ett tag, och nu ska jag köra på igen. Får passa på nu när Jesper är hemma. Så ska jag försöka fortsätta med det så mycket som det går när Jesper börjar jobba igen.

Imorgon blir det promenad med Johanna och Kalle, det var så länge sen och jag längtar!!!

Puss och Kram

Renovering, badrum

I går började Jesper måla i badrummet, det blir jättebra. Idag va vi ut på IKEA och Bauhaus och shoppade lite. Det blev en ny spegel, lampa liten hylla att ha under spegeln och ett skåp att stoppa in alla prylar vi har. Vi ska köpa ett till skåp sen där vi kan ha handdukar och annat jox. Så det blir nog toppen!!!

just nu ser det ut så här..

  svårt att ta en riktigt bra bild.

Jag håller på att fixa en gungstol till Leia, den ska målas vit och få ett nytt tyg, nu ser den ut så här



Puss och Kram

Måndag i Fagervik

I måndags åkte jag och Leia till Fagervik och hälsade på Olle och Cattis som har köpt hus där. De flyttade in för en vecka sedan och de hade kommit ordning riktigt bra måste jag säga.
Det var jättekul att träffa mammorna och barnen igen, den här gången var Jennys Sigge med också, han har jag inte träffat sen före jul, så det var en stor pojke som kom.
Vi fikade pratade förskolor jobb och annat som börjar bli verklighet för oss.

 Olle och Cattis, Kalle blev också med på bild

 MT försvann in i nån dröm, sittandes med Sigge

 Johanna, Kalle, Mille och Agnes på Olles rum

 Leia tycker om mina skor :) tänk att hon alltid ska joxa med skor

 Leia blev trött och la  sig i Olles tält och vilade lite

Det var Cattis, Olle, jag, Leia, johanna, Kalle Jenny, Sigge, Lina, Agnes, MT och Mille som var på plats.

Det har blivit nåt knas med min kamera, den vill inte riktigt ta bilder... Ska kolla lite, laddar batteriet nu för att se om det kan vara nånting sånt. Annars måste jag lämna in den... tur att vi har en till :)

Jesper körde igång och började måla i badrummet igår också. Det kommer att bli sååååå bra!!!

Puss och Kram

trött idag...

Idag har jag varit riktigt trött, två sena kvällar på rad kan göra vem som helst trött. Så när Leia, som också varit trött idag, sov efter lunchen så somnade jag också, i tre timmar sov vi! Det var länge sedan Leia sov så länge, vi behövde nog det båda två.

Efter middan åkte vi ut till ön en sväng och tittade på Leias kusiners kaniner som de fick hem i veckan, Tussilago pumpare och Silva.

    

Sen blev det lite lek och bus i Mästars lekstuga. Leia jobbade på med spisen och flyttade saker in och ut ur ugnen :) Märta stog i luckan och sålde massa saker, persiljeglass, diskmedel, mjöl....k.. och andra saker som är bra att ha

   

  fin bild på min syster och Leia

syster och Jesper funderar på odlingarna

   

Sen tog vi en tur hem till Jespers mamma och hämtade en gungstol som vi fått som vi skaha på Leias rum. Den ska målas och få ett nytt tyg.

Puss och Kram







Pys hemma och lite ballishäng på kvällen

Vi var hemma hela dan och gjorde just ingenting, ganska skönt. Jesper var iväg och tränade lite och sen var vi ut på en liten promenad i området.

 sötproppen!!!

   

 

mys på balkongen, linnea kom och hälsade på. Hon hade med sig lite frukt och glass som vi kalasade på, Leia tyckte att det var fantastiskt gott och hon såg ut som ett glassmonster innan hon var klar.
Sen när Leia somnat satte vi oss och spelade lite spel yatzy bla och lite kort. Även Jesper var med fast han sovr många gånger och inte tyckte att det var så kul. För många frågor om vänner gjorde att han gick sin väg mitt i ett spel ;)
sen spelade vi kort, försökte oss på 500, men minnet om reglerna svek oss så det blev lite på hittade regler  eftersom.

  

Det var en mycket mysig kväll!

Fick ett sms från Sussie där hon skrev att hon fått en lite flicka. Underbart, Grattis!!!

Puss och Kram

Malin 32år!

Igår hade vi kalas för Malin som fyller 32år på måndag. Jag och Linnea träffades på stan för att köpa present. Det blev ett fränt axelband till gitarren. Hon blev glad och hoppas att hon kommer att använda det flitigt.
Sen gick vi hit till oss sminkade oss och fixade håret och tog ett glas rosé.
Sen åkte vi ner till Malin och Tesen.

 premiär för ugnen, smaskig tacotårta!

 

  jag blev med på bild också :) tur man ser så glad ut ;)

  

Jesper och Leia åkte hem strax efter 20 så att Leia skulle få sova.

Jag stannade kvar och vi spelade lite spel och hade fantastiskt roligt. Det blir bara tok när vi träffas och det är helt underbart. Tack mina kära vänner för en fantastiskt rolig kväll.

Puss och Kram


Onsdag, lunch hos farmor och farfar

Igår var vi till polisen och fixade pass till Leia. Hon blev fantastiskt söt på bilderna. Det var inte det enklaste att få henne att sitta still och titta in i apparaten, men efter några försök så gick det bra.

Sen åkte vi upp till farmor och farfar där vi åt lunch. En jättegod laxpaj fick vi, och glass och melon till efterätt. Leia åt massor speciellt av glassen.

  gos i soffan

 gott med körsbär

   bus

 Jesper och farfar diskuterar internet, datorer och annat

   

   

  massor med bus med mammars farmor och hennes vävstol bla

bus med pappa

 

Puss och kram

Middag hos oss

ÄNTLIGEN har Linnea flyttat hem till Sundsvall, som det verkar just nu blir hon kvar i stan och det gillas av hela familjen Engman-Eriksson!!! Vi hade en date på stan idag Linnea, Tesen och lilla familjen. Vi fikade på Innergården i dag igen. Sen hade vi lite ärenden allihopa och jag skulle iväg på lite klippning. Så när vi skulle gå hemåt så bjöd vi hem brudarna på middag. 
Så efter klippningen började vi fixa middan, så jag stekte MÅNGA plättar, Leia åt men god aptit.
Sen kom Linnea, Malin och Tesen, vi mumsade plättar och Jespers egna sylt, idag på jordgubbar, hallon, blåbär och björnbär, han kan han :)

 gästerna, Linnea, Malin och Tesen

 Leia bjöd på lite underhållning

  Mumsiga plättar

   bus tjejen!

Leia tyckte mycket om att ha gäster hemma hon busade massor och kramades och pussades. Hon är ett riktigt mys vår lilla dam.
När gästerna gått så tog Leia ett bad och sen blev det lite bus och mys innan sängen.

  

Puss och Kram

Dagens händelser

I dag på förmiddan åkte Jesper iväg för att springa runt Sidsjön och jag och Leia tog en promenad till gungan och pysslade på lite och Leia knatade runt som vanligt, inte så intresserad av att vara vid lekplatsen så länge.

Vid tolv tiden rullade jag och Leia ner mot stan, jag bokade klippning på vägen ner så imorgon ska jag klippa mig. Hittade en badhatt till Leia som hon kan ha när vi åker till Thailand, köpte en klänning på polarn och pyret och en mössa på hm. Det är nästan omöjligt att gå på stan utan att det bir nånting till Leia. Tesen mötte upp och vi tog en fika på Innergården, Leia pluppen vaknade efter 30min, så det blev knapt nån sömn för henne. Mysigt som alltid att gå på stan med Tesen och fika :) Leia fick jättefina kläder av Malin och Tesen, det tackar vi för.

 fantastiskt snygga haremsbyxor

Vi gick med Tesen hem till henne för att gå in på en loppis som ligger precis där hon och Malin bor. Fanns hur mycket som helst där, men just inget som jag ville ha. Dessutom hade Leia börjat bli lite väl övertrött. Satte henne i vagnen och rullade hemåt och hon somnade nästan direkt i vagnen.

Efter middan åkte vi upp till Ronny för att hämta lite grejs som vi glömt i stugan. Leia sprang runt på gräsmattan och hon fick smaka på vinbär för första gången, lite sura var dom.

När vi åkte hem passerade vi Pirum parum uppe i Haga, 50% på allt, så vi stannade till. Kom därifrån med en pyjamas, en klänning och ett par shorts. Så himla fina saker har de och nästa vecka och veckan därpå kommer det leveranser med höstens kläder. Ska åka dit och se om de får in nånting spännande.

Senare på kvällen mötte vi malin och Tesen på minigolfbanan vid parken för att ta ett parti golf. Jag kom sist..... fantastiskt roligt hade vi. Vi fick springa efter Leia som tyckte att hon skulle ha alla bollar och ville springa på alla banor

    

  

  

När vi kom hem bytte jag om och joggade ett varv runt Sidsjön. Jag hann med ganska mycket den här dan :)

Puss och Kram

Ost och vin hos pappa och Carina

Idag har hela familjen varit trött... Leia har gäspat hela dan, jag fick lite sovmorgon och tog en lur när Leia sov efter lunch. Jesper han somnade när Leia vaknade och vi två gick till gungan och gungade lite. Sen har vi varit lite rastlösa men inte riktigt haft nån lust att göra nånting, eller snarare ork att hitta på nånting.

Efter middan så bestämde vi oss för att gå ut en sväng och precis då ringde min pappa som varit i Umeå i helgen, han hade köpt ost och frågade om inte vi ville komma dit och äta lite ost och ta ett glas vin. Så vi tog en promenad upp till pappa och Carina.

 gosan var trött når vi gick och vi trodde nästan att hon skulle somna i vagnen.

 Pappa och Carina och alla goda ostar!

 

Leia hittade en hink med vatten där hon plaskade och badade några nallar...

 

Leia smakade på ostarna.. inte så jättegoda, välling är bättre



Sen spanade vi på kanien som de har ute på gården

   

Vi blev kvar där och tittade på höjdhopps finalen, Grattis Emma! Så himla kul att hon fixade silver!!!
Leia hon pysslade på och hon fick ny blöja pyjamas och välling, och hon höll sig vaken till 21.30, när vi gick hem somnade hon sött i sin vagn och Jesper flyttade över henne till sängen och hon sover så gott i sin säng.

Lycka också att Linnea har flyttat hem till stan igen! Känns bra tycker jag!!!

Puss och Kram

RSS 2.0