Söndagsmys med familjen på norra

Idag tog vi en tur till Norra berget. Blåsigt och halt var det. Men Leia hade roligt.

   

   

 

Tittade på bilder från förra graviditeten och nu, måste jämföra magen lite :)

graviditet 1.           graviditet 2.

  tycker magen är något större nu. Den börjar bli tung och det gör lite ont nu, tur det inte är så långt kvar!

Puss och Kram


Leia 3år, och klas för släkten

Våran lilla ängel vaknade och såg paketen som låg inslagna inne i vårat sovrum. Mina oket? frågade hon. Ja sa jag det är det. Lycka att få öppna paket...

 korten var också väldigt spännande

  "Findos" och guldpengar att använda på Junibacken, kom i ett paket från mormor och Anders i Stockholm.

  När alla paket var öppnade så var det ganska tydligt att Findus var en favorit. Han får följa med överallt nu.

Vi pysslade på lite underdagen med olika saker hemma. Strax efter lunch gick vi ner på Kulturmagasinet för att träffa min farmor Wera för att gå på teater. Ture blåser bort. Mycket mysig teater som Leia gillade. Efter teatern fikade vi, det blev både chokladkaka och glass till Leia, fyller man år så gör man.

Sen gick vi hem. Vi väntade finbesök av tant 1,2 och 3. Jesper hade fixat fika, bakelser :)

Leia fick två filmer, Alla vi barn i Bullerbyn och Lotta på Bråkmakargatan. Hon fick även ett Pippitält. Det var väldigt roligt att titta på tre tanter som bygger tält.

  

Efter ett tag så var det klart och nu har Leia två tält att leka med. Tror vi måste flytta till någonting större för att vi ska få plats :)

Idag lördag kom släkten på besök. Fullt hus som alltid, ändå saknades en hel familj.

 Första gästerna på plats, Leia springer och gömmer sig i ena tältet...

   

   

Härligt med en massa folk som kommer och grattar.
Till middag önskade Leia pizza. Efter maten märktes det ganska tydligt på Leia att hon inte sovit på dagen och att det varit stor upptåndelse under dagen. Trött tjej. Nu sover hon som en liten ängel i sin säng!!!

Puss och Kram


Sportlov, dag 3 och 4

Sportlovet fortsätter och vi myser.
Igår var vi på Himlabadet, så härligt att bada lite. Leia flyter så bra och vill gärna åka strömmen själv. Hon sprattlar och tar sig fram i lilla barnpoolen, det är så roligt att se. Duktig tjej!!
Efter badet tog vi en liten tur till stan. Leia somnade gott i vagnen och jag försöket hitta någonting att köpa till henne eftersom hon fyller 3år på fredag. Men oj vad svårt det är och jag blev så fruktansvärt trött. Så jag gick hem utan presenter.
På kvällen var jag iväg och tränade, känns nu att jag inte orkar så mycket. Är trött i kroppen och börjar känna i fogar.. så nu blir det till att dra ner på tempot.

Idag torsdag har vi varit på Kulturmagasinet tillsammans med Leias kompis Alma från förskolan.  Super mysigt var det. Leia och Alma hade hur kul som helst. Sen följde Alma och Lina med oss hem en stund. Söta tjejer som klättrade upp i min och Jespers säng och bara myste. Sen busades det och lektes, så himla roligt att se. Båda tjejerna ska bli storasystrar i vår/sommar. Så det blir toppen när vi är mammalediga jag och Lina och våra små troll kan busa och lek. Vi bor så nära så Alma och Leia kan se varandras sovrumsfönster :)

 Alma och Leia

För ganska precis 3år sedan togs dessa bilder

  Bilderna togs strax innan vi åkte till förlossningen. Det var spännande!

 05.54 kom hon till världen

 Sötast!!!!

 1år

 2år

 3år (nästan)

Älskade fina underbara Leia!!!!

Imorgon blir det paket och mys, teater och på kvällen kommer tanterna, Linnea, Malin och tesen och grattar, på lördag släkten och helgen efter ska Leia ha sitt första barnkalas :)

Puss och Kram


Sportlov, dag 1 & 2

I måndags kom fina Milo till oss på besök. Det blev bus från morgon till eftermiddag när mamma Sara kom och hämtade hem honom igen. Vi hann med att "dega", gå till lekparken, äta lunch, flytta alla saker från Leias rum till vardagsrummet och sen tillbaka igen, plocka bort alla kuddar från soffan för att hoppa i soffan, lunch och lite slappning i stora sängen :) En mycket härlig dag!!

   Sen var vi på Mvc. Jag har ökat i vikt med 5kg. Jag har brist på järn, annars såg det väldigt bra ut. Fick känna bebis huvud, den ligger åt rätt håll, vilket i bland känns, ilningar.... börjar också känna ett tryck och det gör lite ont när jag går. Så nu blir det lungt fram till förlossning.

Idag tisdag åkta jag och Leia ut till Bullås för att träffa Malin och Tom.
Vi lekte lite inne med Toms alla roliga leksaker. Sen blev det lunch, våfflor :) Leia och Tom åt mest hallon.
Sen gick vi ut och åkte snowracer och vi hittade en rolig backe där man kunnde åka på rumpan. Sen hittade vi en härlig plats i solen där jag och Malin satt i solen medans barnen grävde i snön och gruset.
Vi gick in en stund, Leia busade massor med Malin. Fick med mig en påse med bebiskläder och mammakläder. Ska bli trevligt att få en ny garderob så här i slutet av graviditeten.
När vi skulle åka hem så hade jag gjort dagens tabbe och kört ända ner till Malin och fick då problem att ta mig upp för deras hala branta backe... men som tur är så är Malin en stjärna på att köra bil och hon lyckades köra upp bilen för backen. pust... skönt att känna asfalt under däcken. 

   


  

  En härlig dag!!

Jag och leia åkte till ica och handlade inför kalaset på lördag. Leia blir 3år på fredag :)

Puss och Kram

RSS 2.0