Julafton

På morgonen låg Leia förvånansvärt länge och myste i sängen med mamman och pappan. Hon som annars har ro att ligga ca 5 sekunder ;) Det var väldigt mysigt! När vi väl kom upp och in i vardagsrummet stannade Leia till när hon såg alla paket!! Hon som varje morgon har hittat ett paket under granen, nu låg det flera och stora paket under granen! Sen for hon fram och skulle öppna. Hon hade nästan inte tid att se vad som fanns i peketet innan nästa skulle öppnas. När hon öppnat alla sina paket låg det paket som var till Jesper och mig kvar, det blev lite svårt och hon ville låna våra paket.

    

  

Morgonen skörd av paket var: en hjälm från mormor, en snow racer, kläder att ha på kvällen, en Pettson och Findus film och bok.

Efter julkalendern och frukost tog vi en tur ut föra att inviga snow racern. Leia ville inte åka i backen, men på vägen gick det bra.

 


Vi tog en tur till gungorna också innan vi gick in för lite lunch och sedan en tur med vagnen så att Leia skulle sova för att orka med kvällen. Vi gick ner mot stan, ganska mycket folk ute men väldigt lungt. Leia somnade och vi gick hemåt. Väl hemma gjorde vi oss ordning för kvällen.
När Leia vaknade var hon inte på sitt allra bästa humör. Hon ville inte byta kläder så det fick vara. Allt packades in i bilen och vi åkte mot Essvik och Leias kusiner.

   Slappar lite :)

 Svärmor pysslar i köket
 
 värdinnan Hanna pysslar i hallen

   Snosar på fina Ben, vi väntar på glögg och Kalle

   

Leia myser med Ben, hon ville gärna bära honom men vi lyckades övertala henne att hon fick sitta med honom i knät. Vad hon myste och pysslade, hoppas att hon tycker att det är lika mysigt när hon får ett litet syskon.

 Vega  Carmen  Charlie och Ben

 Fredrik fixar glöggen

   Dags för mat :)

I väntan på tomten....

   

Äntligen kom tomten!!

    

Många paket blev det! Det var en härlig jul med god mat, mysigt sällskap och roliga klappar!

Efter lite fika åkta vi hem till min pappa en sväng. Där åt vi lite laxmackor och fler paket delades ut. Leia fick en lek och lär dator och en superfin klänning av morfar och Carina, Malin hade köpt en prinsessklänning. Vi blev kvar där ett tag, Leia somnade i min famn.

När vi kom hem så hade vi några paket till Leia som väntade. En pyjamas bla och jag och Jesper bytte julklappar. En bok och ett par handskar blev det :)

Leia hade lite svårt att komma till ro och somna. En lång dag med mycket spänning. Lilla älsklingen gjorde det bra!

En härlig jul!

God fortsättning alla!!


Lucia, jullunch hos farmor och farfar och lite julmys

På lucia lämnade vi damen 7.20 på förskolan. Vi stannade kvar och tittade på luciståg som var 7.30. Så fina!! Leia stog och vinkade och sa "Där är min mamma" "Där är min pappa". Sötfia!!

    

 vi fikade glögg och pepparkakor innan vi var tvugna att åka till jobbet.

Söndag 18 december var det jullunch hos farmor och farfar. Alltid mysigt! Tomten kom på besök till alla snälla barns stora glädje!

   

   

   

Ett roligt spel och fin prinsessklänning blev succe!!

En kväll när allt var städat och klart i köket och vi kom in till vardagsrummet hittade vi ett litet gos som myste :)21 december kom Linnea, Malin och Tesen till oss för lite jul mys med paket och glögg.

Linnea hade köpt en bil som man kunde skruva på, jag vet inte vem som tyckte att det var roligast ;)

   

Gjorde nånting konstigt med kameran så bilderna blev inte så bra....

Malin och Tesen hade köpt ett jättfint memo, Leia hittade genast på egna lösningar på hur man para ihop olika bilder. Världens bästa tjej!

Sen lekte vi Kyclingen och räven och hunden och benet. Så roligt, alla är direkt med och leker. Leia har världens bästa tanter!!!

Sist kommer en bild på magen, 20 veckor, halva tiden gjord :)

 just nu är det full aktivitet, den spatkar och buffar :)

Puss och kram

UL

Igår när vi låg i sängen kunde Jesper känna små sparkar. Så mysigt, nu är det mer riktigt!! Kul också att han kan känna och ännu roligare blir det när den sparkar ännu mer så att det är lättare att känna.

Idag har vi varit på UL, 11.00 hade vi tid. Hann bli lite nervös, tänk om det är nått galet...

Men allt var bra, hon mätte och tittade och visade och hade sig. Så fantastiskt att se. Alla fem små fingrar visade bebbe oss. Väldigt ovanligt tydligen, det var fina små fingrar och den sög på tummen.Jesper frågade om vi kunde få veta vad det skulle bli. hon sa att hon såg vad hon till 90% trodde var rätt. Så vi fick veta vad hon tror att det blir. Så det blir spännande.

Vi flyttade datumet från 1 maj till 4 maj.

Nu är jag trörr så trött... jag undrar hur det ska gå om jag redan är så trött....

Puss och kram

Nytt objektiv och annat

Har äntligen beställt nytt objektiv till min canon. Mitt förra objektiv har varit trasigt över ett år....
Leia blev modell

  

Den 26 november var vi hos Linda och Magnus och åt middag. Mamma var nämligen på besök så vi tog och träffades.

  Bus

   galen dans till speldosa :)

  knas 1,2 & 3... :)

1:a Advent

   

Tuffing!

  

Vecka 18Puss & kram


RSS 2.0