Ett första foto...

 vecka 13

Det bubblar och har sig i magen, är det bara luft eller är det liten som känns???
Längtar till 7 november då det är dags för inskrivning och UL i december. Oron finns såklart där... Vill känna och se så att jag vet att det påriktigt är en liten där inne som växer och blir stor :)

Puss och Kram

Härlig höstdag hos farmor och Ronny

Vi tog en söndagstur till Bydalen till Leias farmor. Lycka är att vara ute. Leia bara älskar att vara ute och det är ju bra att farmor har en gräsmatta där det går att leka och roa sig.

   

Ser lovande ut om vi nångång hittar ett hus :)

Puss och kram

Milo 3år

Den 8 oktober var vi på kalas för finaste Milo som fyllt 3år. En härligt, kylig dag med bus och fika ute. Leia blev väldigt förtjust i sin partyhatt, den fick följa med på förskolan flera dagar :)

 Kalaskul med serpentinspray

 gott fika

   Härligt med kalas!!!

Sen åkte vi vidare ut till Alnö för att hälsa på kusinerna Sundberg. Min pappa var där som barnvakt. Linda och Magnus var på resa till New York. Så vi åt middag tillsammans och hade det väldigt bra.

Puss och kram

Frågade Leia...

Frågade Leia om det var en lillasyster eller lillebror i magen. "Lillasyster" svarade hon då. Så det får vi väl se slutet på april börja på maj :)

Oktober 1 & 2, Milo på besök

I lördags tog vi en tur till Himlabadet. Vi träffade Jennie och Milo där. Vi träffade även Björn som jag pluggade med och hans familj och Anna-Karin, Johan och Einar. Himla roligt att träffas!!
Leia älskar verkligen att bada, hon flöt runt i sina puffar och hade hur kul som helst. Sen när vi badat färdigt gick vi till restaurangen och Milo och Leia åt lunch. När vi var färdiga gick vi mot stan och på storgatan sa vi hej då till Jennie som gick hem över. Milo följde med oss hem. Båda somnade i sina vagnar på vägen hem. Man blir trött av att bada :)

När kottarna vaknade så fikade vi lite och sen gick vi till lekparken.

   

   

Soffmys
 

På morgonen kom det in en liten orkester i sovrummet
   Här kompas det vilt till Jill Jonsson :)

Sen blev det frukost och en tur till lekparken. Idag var det pinnar som gällde.
   

 

LÖV!
   

   

  Sötproppar!!!

Sen tyckte Milo att det var dags för lunch och vi gick hem och åt.

Mitt i lunchen kom Sara och Jennie och skulle hämta Milo de stannade en stund och drack kaffe. Leia tyckte inte alls att det var kul att Milo skulle gå hem. Vi måste låna Milo snart igen!!

Efter lunchen när Milo gått hem åkte vi till Bydalen till Leias farmor. Leias kusiner Carmen och Vega var där och Charlie. Det är snart dags för en till kusin att komma till världen. På onsdag är det dags, då kommer lilla Ben.

Puss och Kram 
RSS 2.0