En fantastiskt härlig lördag

Vilken dag!!! den började med lite sovmorgon. När det var dags att kliva upp kom min älsklingar in och väckte mig och då var kaffet klart och gröten var varm. Det var bara att sätta sig vid bordet. Just nnu har vi dessutom tidningen så det var en mysig frukost.
Efter frukosten plockade vi fram och gjorde en trolldeg jag och Leia. Vi hade inte så mycket mjöl hemma så vi fick blanda i lite rågmjöl och det gick riktigt bra.

   

Efter baket fixade vi ett bad, hon såg ut som ett stort mjölmonster efter baket :)

 "Mammmmmmmma"

Sen lunch, stor tjej som sitter och äter så duktigt

 

Efter lunch är det dags för att sova i vagnen på balkongen. Äntligen börjar kylan släppaSkönt med en lur. jag passade på att städa lite och pysslade. Hann också slumra lite i soffan innan hon vaknade.

Hon sov en lång stund. Men när hon vaknade blev det lite mellis och vidare iväg till Sara, Jennie och Milo. Sara åkte iväg och jobbade, men resten av oss fikade och busade. Milo och Leia lekte så fint tillsammans.

  fika dags

  affär i köket

   Bus och mys på Milos rum

Fantastiskt roligt att se barnen leka :)

Sen åkte vi vidare ut till min syster på Alnö för lite middag och bus.

  

Vi fick väldigt god middag. Leia åt massor! Magnus hade gjort glass som också var fantastiskt god.
Leia och märta lekte, allt som Märta gjorde, gjorde Leia lika :) Det bjöds också på godis, det gillade Leia.
Leia och Märta sprang runt runt runt i huset och hade hur roligt som helst! Så härligt att se!

En mycket trevlig dag och kväll. Nu ska jag bara slappa i soffan innan det är dagsa för sängen.


Puss och Kram

Igår fick vi besök

I går kom Linnea på besök som är hemma en kortis. Hon åkte vidare redan idag, vilket ogillas :( Men 18 april är inte så långt borta och sen är hon hemma igen!
Malin och Tesen kom också förbi för att busa lite med Leia och hänga med resten av ligan.

   Linnea jobbar och Tesen och Leia myser och busar

    

Leia älskar sina "tanter". Hon spexade och joxade hela kvällen. Här mys med Malin. Det är så härligt att se hur hon springer runt kasta sig i deras famnar och klättrar och har sig och är så fantastisk trygg!

Spring tävling med Linnea

  

Titta i album

  

Tofs

 

Det var en härlig kväll och Leia somnade gott i sin säng :)

Puss och Kram

Äntligen!!

Igår hittade jag mitt träningskort! Så nu är jag igång! Drog genast iväg på spinning. Vilken dålig kondition jag har... :( men nu blir det bara bättre och bättre! Det var inte vidare värst kul att köra bil i snöyra idag. Men jag tog mig hem och sitter nu i säkert i soffan.

Nu är det jobb som gäller, ska bli skönt när det här är klart. Det är så mycket jag skulle vilja hinna med!!!! Dagarna och veckorna bara susar iväg och jag hoppas att jag kommer att hinna med allt som jag vill.

Nu är det snart helg, hoppas att det slutar snöa så att det går att vara ute :)

Puss och Kram

En helg med massa god mat och trevligt sällskap!

I fredags efter jobbet åkte jag hem lämnade bilen och tog vagnen och hämtade Leia på förskolan. Vi promenerade ner till Kulturmagasinet för att träffa farmor, farfar och Märta. Vi skulle på teater, Leias första teater! Det gick jättebra! Hon satt still och tittade med stora ögon och kommenterade vad hon såg, blomma, stjärna, boll osv. Sista fem minuterna blev det jobbigt att sitta still, sen klappade hon i händerna. Tror att hon tyckte att det var mysigt. Vi ska försöka komma iväg snart igen. Sen fick hon en glass av farmor. 

Vi knatade hemmåt i snöyran, Malin och Tesen var inbjudna på middag, gulasch var det på menyn för kvällen. Leia fick hoppa i badet och sen var det dags att börja med middagen.

 Leia vill såklart vara med överallt!

    
 Sötaste tjejen!

Bästa leksaken just nu, IKEA 39kr... ett tips bara :)

   

Sen blev det lördag. Vi hade bokat en date med några mammor och barn på norra 13.30. Då sov Leia som en stock i sin vagn. Så strax efter 14 var vi på plats på norra. Så himla kul att träffa mammorna och barnen. Det var Agnes, *Lina, Maria, Theo, jenny och Sigge. Barnen har ju blivit så stora och springer omkring och leker. Så kul att se och kul att vi försöker träffas. Vi ska boka en träff på himlabadet, bara vi mammor i mitten på mars.

Sen tog vi och åkte till Malin och Tesen för middag och Melodifestivalen. Vi packade med oss sov grejer och blev kvar över natten. Mycket trevligt!

    
 
  Att bygga med pärlor och spela lite är toppen!!!

Sen blev det dags för Lilla spöket Laban

  

  

Sen blev det dusch

 

Leia somnade efter ett tag i deras säng. Hon var upp ett antal gånger och tittade ut på oss. Så sött, kommer ihåg precis hur det var när jag själv var liten och tittade på mamma och pappa från trappan.
Vi tittade på Melodifestivalen, drack lite vin och byggde pussel. När det blev dags att sova hämtade jag Leia och vi sov tillsammans i soffan. Sov fantastiskt skönt.
Sen blev det en lugn söndag. Vi åkte hem och Leia fick lunch och sen gick vi ner på stan en sväng och gjorde av med lite pengar..... En härlig helg och jag önskar att den skulle vara lite längre.

Puss och Kram

RSS 2.0