En helg med massa god mat och trevligt sällskap!

I fredags efter jobbet åkte jag hem lämnade bilen och tog vagnen och hämtade Leia på förskolan. Vi promenerade ner till Kulturmagasinet för att träffa farmor, farfar och Märta. Vi skulle på teater, Leias första teater! Det gick jättebra! Hon satt still och tittade med stora ögon och kommenterade vad hon såg, blomma, stjärna, boll osv. Sista fem minuterna blev det jobbigt att sitta still, sen klappade hon i händerna. Tror att hon tyckte att det var mysigt. Vi ska försöka komma iväg snart igen. Sen fick hon en glass av farmor. 

Vi knatade hemmåt i snöyran, Malin och Tesen var inbjudna på middag, gulasch var det på menyn för kvällen. Leia fick hoppa i badet och sen var det dags att börja med middagen.

 Leia vill såklart vara med överallt!

    
 Sötaste tjejen!

Bästa leksaken just nu, IKEA 39kr... ett tips bara :)

   

Sen blev det lördag. Vi hade bokat en date med några mammor och barn på norra 13.30. Då sov Leia som en stock i sin vagn. Så strax efter 14 var vi på plats på norra. Så himla kul att träffa mammorna och barnen. Det var Agnes, *Lina, Maria, Theo, jenny och Sigge. Barnen har ju blivit så stora och springer omkring och leker. Så kul att se och kul att vi försöker träffas. Vi ska boka en träff på himlabadet, bara vi mammor i mitten på mars.

Sen tog vi och åkte till Malin och Tesen för middag och Melodifestivalen. Vi packade med oss sov grejer och blev kvar över natten. Mycket trevligt!

    
 
  Att bygga med pärlor och spela lite är toppen!!!

Sen blev det dags för Lilla spöket Laban

  

  

Sen blev det dusch

 

Leia somnade efter ett tag i deras säng. Hon var upp ett antal gånger och tittade ut på oss. Så sött, kommer ihåg precis hur det var när jag själv var liten och tittade på mamma och pappa från trappan.
Vi tittade på Melodifestivalen, drack lite vin och byggde pussel. När det blev dags att sova hämtade jag Leia och vi sov tillsammans i soffan. Sov fantastiskt skönt.
Sen blev det en lugn söndag. Vi åkte hem och Leia fick lunch och sen gick vi ner på stan en sväng och gjorde av med lite pengar..... En härlig helg och jag önskar att den skulle vara lite längre.

Puss och Kram

Kommentarer
Postat av: Tesen

Värsta myshelgen!! Tack för väldigt mysiga kvällar!!

Kramen

2011-02-08 @ 09:17:21
URL: http://tesen.bloggplatsen.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0