helgen 19-20 november

Snön den lyser med sin frånvaro... vill gärna ha lite snö så att vi snart kan åka pulka!

I lördags tog vi en tur till Norra berget och busade.

   

 

Vi gick till lilla cafét och åt våfflor med sylt och grädde. Tog en liten tur till farmor och Ronny i Bydalen och Leia busade massor. På väg hem somnade hon gott i bilen.
Väl hemma sprang Jesper upp och hämtade vagnen, nästa stopp var Stenstans bageri, där vi skulle träffa farmor, farfar, Linda, Magnus, Carl, Nils och Märta. Vi tog över halva stället :) mysigt med lite fika tillsammans.

  

Efter fikat blev det teater för farmor, farfar, Linda, Märta, Leia och mig. Vi var och tittade på Kattresan. Leia dansade med i musiken och jag tror att hon gillade det skarpt!
Efter teatern gick vi ner på stan, dags för lyslördag.Det var mycket trevligt. Fint att se när stan tänds. Julgranen var finast tyckte jag. Leia tyckte att det blev lite långsamt att stå där, men det gick bra. Sen traskade vi hemåt och vi hade Linnea med oss. HJag bytte lite kläder och vi tog bilen bort till Malin och Tesen. Tesen firade sin födelsedag!! Linnea var väldigt snäll och erbjöd sig att köra om jag ville dricka vin...... ja vad har man komisar för ;)

Det var mycket trevligt hemma hos tesen, mycket skratt och roliga människor i en härlig blandning.

I söndags var vi bjudna på middag i Bydalen. Väldigt gott och väldigt mätt blev jag!
Leia somnade sött i bilen och sov vidare sen i sin säng. En härlig helg!

Vecka 16Puss och kram

Stockholm 3-6 november

Torsdag 3 november åkte vi till Stockholm. Leia somnade gott i bilen strax utanför Sundsvall. Sen vaknade hon strax innan Gävle. Så vi stannade där fikade lite och åkte sedan vidare. Resten av resan gick bra, Det blev lite jobbigt på slutet. En bärbar dvd är nog bra att skaffa inför andra längre resor. Det är ju bra trist att bara sitta och åka...
När vi kom fram svängde vi ihop lite middag och åt tillsammans med Anders, mamma jobbade sent. Leia vara nöjd och glad och tyckte att det var toppen att få vara hos mormor och Anders. Sen kom mamma hem och Leia busade vidare.

På fredag åkte vi in till stan en sväng. Tittade lite på olika saker. Jag hittade en fin klänning som jag ska ha när jag ska på 30-års kalas i helgen. Den passar även att ha på jul och nyår också. Det blev ganska kallt och vi bestämmde oss för att åka hem igen. Vi stannade till i lekparken på gården där mamma bor och lekte lite.

   

När vi skulle ta tunnelbanan hem så träffade vi min farbror Pelle som också var på besök i staden. Han kom en sväng senare på kvällen och åt middag med oss. Mycket trevligt.

 Morgonmys med mormor :)

På lördag åkte vi in till Djurgården. Vi hade en plan på att gå på Junibacken, men det var så lång kö att vi gick iväg.

   

Vi flanerade in mot Stan och kulturhuset för att se om vi kunde komma in och leka lite, men oj vilken kö... vi busade lite utanför men beslutade oss föra att börja röra oss hemmåt igen. Sprang upp för att byta en blöja på Leia innan vi åkte och gick sedan mot tunnelbanan.

Vi hoppade av i Liljeholmen för att handla lite mat till kvällen, när vi står i kassan upptäcker jag att min telefon är borta...... jag har glömt den på toaletten på kulturhuset..... suck...  Jesper ringde dit och efter ett tag fick han kontakt med restauranten där toaletten var, och hör och häpna... telefonen var inlämnad!!! Så¨jag kastar mig tillbaka på ett tåg in till stan upp till kulturhuset och fick tillbaka min telefon!!! Sen hoppade jag på första tåget hemåt igen. Jesper, mamma och Leia åkte för mig. Snacka om tur att jag fick tillbaka telefonen!!! Sen blev det bus och mys hela kvällen.

På söndag myste vi lite på morgonen sen gick vi iväg till en lekpark som ligger i närheten av mamma och busade lite. Tänkte att det kan vara bra att Leia får busa lite innan det är dags att sätta sig i bilen och åka hem igen. 

 

  

 

Sen gick vi hem och åt tofflor med grädde och sylt.
En mycket härlig helg har det varit!

Sen satte vi oss i bilen och åkte hemåt igen. Gick bra fram till Tönnebro och en bit till.... men sen var det jobbig att åka bil :(

Här kommer en önske bild:

 magen, v.15

Puss och kram


RSS 2.0