Spöken hos Malin och Tesen!!

Idag efter jobbet och efter middan gick jag och Leia bort till Malin och Tesen och busade en stund.
Leia blev jätteledsen när jag ställde ner henne på golvet för att ta av henne jackan. Men det gick över när hon fick komma upp igen. Hon vågade inte släppa mig... vet inte om det kan vara en reaktion på att vi lämnar henne på förskola eller om hon bara vill vara nära lite.
Hon höll om mig tills Malin sa: Ska vi gå och hämta ankorna? Då var hon snabb iväg och hon och Malin gick och hämtade ankorna. Hon busade och grejade med ankorna.
Tesen kom hem och vi drack lite kaffe och Leia busade massor

Titta nog på bilderna,det finns ett spöka hemma hos Malin och Tesen... jag fick det på bild....

 ser ni spöket???

   

Leia blev lite trött.. Malin oxå
 

En mysig kväll. När vi kom hem blev det lite gröt och lite senare välling och hon somnade gott i sin säng.

Nu sitter jag i soffan och tittar på idol, är otroligt trött... orkar jag jobba??? Eller ska jag krypa ner i sängen och spana på svtplay?

Puss &Kram

lite tid...

Jobbigt när det finns så lite tid. Åkte imorse och lämnade Leia 7.30 på förskolan. Det gick jättebra, lite gnäll men mammahjärtat klarar det! sen har jag varit på jobbet hela långa dan! Fått massor gjort och sen hade vi föräldramöte. Det gick bra och de känns alltid skönt när det är klart.
Kom hem igen strax efter 19. Leia låg i sängen... det känns väldigt tråkigt att ha så lite tid med älsklingen!! Hoppas att det blir lite lugnare på kvällarna nu ett tag så jag kan få mysa med mina älsklingar också :)

Igår kväll gjorde jag en fantastisk upptäckt SVTPlay! låg i sängen och tittade på olika program, det blev väldigt sent för jag kunde inte slita mig. En fantastiskt bra grej! Tar med mig datorn in i sängen och kikar vidare ikväll. Finns säkert massor med roliga program att titta på!

Puss och Kram

Myskorvar

Är så trött trött på pengar, att aldrig ha några (just sparas det inför Thailand) så vi lever på noll och ingenting, ett härligt bakslag på det också... Livet är ju toppen. Nästa månad blir det till att leva på ingenting... Ge mig några miljoner eller betala vår resan så det är klart... SUCK!!!!!

Tur vi har en myskorv här hemma som alltid får mig på gott humör. Här kommer några bilder, från igår och idag på hur det kan se ut i vår soffa


 leia har blivit noga med att jag också ska ha napp när vi sitter i soffan, hon brukar också klappa mig på huvudet och på kinden och kör en lite ramsa som att hon nattar mig :) Vet inte vart hon har fått klappandet ifrån... brukar inte klappa henne på det viset :) Eller så är det nånting jag gör omedvetet... eller vad säger du Tesen?

  

Idag åkte jag hem lite tidigare från jobbet. Jag skulle tillbaka på lite jobb på kvällen. Jesper börjar jobba i natt. Första dan på jobbet på 10veckor. I soffan hemma var jag väldigt trött efter en dag på jobbet, här kommer bilder från dagens myskorvar

   

Härliga lilla familj!!!

Nu sover Leia, Jesper jobbar, jag ska ta lite fika och sen blir det sängen.

Puss och Kram

Middag på Mezoyo

Ifredags hade vi middagsplaner. Jag, Jesper, Linnea, Malin och Tesen skulle ut och äta. Pappa var inkallad som barnvakt. Bordet var bokat till 20.30, så Leia sov gott i sin säng när vi gick ner på stan.
Vi mötte ligan nere på Mezoyo, en härlig restaurant, har aldrig varit där förut. Jag åt tonfisk och scampi till förrätt och ankbröst till varmrätt. Riktigt riktigt gott var det. Farligt gott så jag skulle gärna gå dit igen nångång.

 Jesper, Leia och pappa, Giffarna på tv:n

 mmm... så gott!!

 Tesen ser lite skeptisk ut...

  

   

   

 fina vi är, Jesper agerade mästerfotograf :)

Sen fanns det ju fiskar bakom oss :)

 Det var bara lite svårt att få en riktigt bra bild på fiskarna.. de vägrade nämligen att stå still ;)

Mycket god mat och underbart sällskap. Tack mina kära!!!

Puss och Kram

Torsdagsbus hemma

I torsdags när jag kom hem så bara pyste vi hemma, Leia badade och var som fisk som alltid. Hon har börjat med roliga saker, i badet har hon kommit på att hon kan ta skum och lägga det på huvudet, tillslut blev det som en mössa. Ruskit söt var hon hann tyvärr inte med att ta nån bild.

Andra saker som jag märker också som händer är att börjar förstå pussel. Vi har inte haft pusslen framme så länge. Hon fick en hel drös när hon fyllde 1år, men nu går hon och hämtar och tycker att det är roligt. Ibland blir det inte som hon vill och då flyger det pusselbitar... jag undrar vart det humöret kommer ifrån.... ;)
Bygger med klossar gör hon också, fina torn, roligast är att riva tornen. Hon har en clown också som man bygger på en pinne med olika delar, den har hon också kommit på hur man gör. Spännande att följa utvecklingen och se vad mycket hon kan.

Efter badet körde pappa Jesper Guitar hero, Leia poppade. Fick ett fantastiskt filmklipp på henne när hon röjer. Söt propp!!!

  Mys!!!

Puss och Kram

dagarna bara susar förbi!

I dag är det torsdag, fredagar brukar alltid gå fort, så det är nästan helg nu!
Igår var vi på BVC, Leia 79cm och 10kg, stor tjej nu :)
Hon fick en spruta också, sa inte ett ljud men när hon mättes och blev vägd skrek hon i högt! Det var inte alls kul tyckte Leia. Lyckades få henne att leka med en leksak och då gick det lite bättre. Åkte direkt tillbaka till jobbet och hade samtal. Har varit en lång vecka med samtal och jobb. Så nästa vecka ska bli lite skön.... det är lite kvällsjobb då också, men det ska nog bli bra tror jag.

Leia har badat och diggade sten hårt med blöja på huvudet när pappa Jesper spelade lite musik.

Har stora planer på att få till lite jox på jobbet nu. Så jag har en tung väska med mig hem så att jag ska få lite gjort ikväll tänkte jag.

Imorgon kväll ska vi ut och äta. Det ska bli så mysigt och gott hoppas jag. Pappa kommer hit och är lite barnvakt medans vi äter.

På söndag ska jag på loppis och på lördag vet jag inte vad jag ska hitta på, Jesper ska iväg och hugga ved :)

Puss och Kram

Ute i spåret

Idag när jag kom hem följde jag och Leia med Jesper upp till ryggis. Jesper sprang tre varv, jag och Leia tittade på träd, kottar, stenar, hundar och massa annat spännande i spåret..

   

   

   

Sötast i världen, så många bilder blir det :)
Vi åkte hem och åt en tallrik gröt och nu ligger hon i sängen och surrar,

Puss och Kram

En härlig helg

I fredags åkte jag hem med lätta steg. Känns som att allt är under kontroll. Som vanligt en hel massa jobb med hem. Tog med mig Leialus ner på stan för att köpa hårfärg och klisterbluppar till albumet. Gick in på Åhléns för att handla. Har nog aldrig blivit så nonchalerad av personalen där. De brukar vara trevliga och jag tycker att det är en mycket bra butik som har det mesta. Men jag lämnade varorna i kassan och gick. Så det blev ingen hårfärg och inga klisterbluppar. Blev dubbelhäftande tape i stället.
Jag och Leia tog ett bad efter middagen, mysigt. Vi badade ganske länge så vi såg ut som små russin när vi var klar.

Senare kom Linnea på besök. Massa bus blev det såklart

   


 Vart är Leia och Linnea???  Tittut!

Sen tittade vi på Timrå premiären, vilken match!! Hoppas att det håller i sig så att vi har en sån här rolig säsong framför oss. 
Var ruskigt trött, har haft en lång vecka och gick och la mig strax innan hockeyn var slut.

I lördags var vi iväg på middag hos pappa och Carina. Grillning stog på menyn.

 Sötpropp!

Jossan och Robin kom förbi och både Malin och Anton var hemma. Så det var full fart. De hade köpt en ny tv så det var mycket prat om tvapparater och annat. 
Vi åt väldigt god mat drack lite vin och hade det väldigt trevligt. 
När vi kom hem så gjorde vi en irish coffe, så gott och Här är dit liv till det. En mys pys kväll i soffan.

Imorse vaknade Leia 05.45, vi satte oss i soffan och tittade på lite barnprogram. Tur de startar tidigt ;) När Jesper klev upp lite senare gick jag och la mig en stund till. 
Vid 10-tiden gick vi tvärs över gatan och röstade, sen vidare ner på affären och handlade lite så att vi kunde baka lite valfika. Leia somnade när vi var på affären och sov i tre timmar! Tog på krafterna att vakna tidigt.
sen kom Lars förbi och fikade lite och busade med Leia.

Sen var det 83-årskalas som väntade. Farfar fyller 83år på onsdag, men vi firade i dag. Jag hade bakat en äppelkaka, han fick en bok och en teckning av Leia. Vi fick kåldolmar till middag och prinsesstårta till efterrätt. Som alltid blir man väldigt mätt hos farmor och farfar.

 Jesper och Märta

 födelsedagsbarnet :) 

 Magnus och Linda... ja vad ska man säga? Smart ser de inte ut att vara ;)

 pappa  Märtabus 

 Leia tycker om tårta

min kusin Anna gör hattar, farmor har köpt några.....

   

 

När vi kom hem åt Leia en stor potion gröt, blev lite kvälls bestyr och Leia testar pottan. Hon tycker att det är spännande att sitta, hämta papper och sitta igen, slänga papper i toaletten och sen sätta sig igen. det blir inte så mycket gjort i pottan,  men hon tycker att roligt och kommer flera gånger och vill sitta på pottan. Tog inte lång stund innan hon började bli trött och gnällig. Så vi gjorde välling läste en bok sen somnade hon gott i sängen. 

Jag har klippt massa olika memory till klassen. Det tar lång tid men det blir bra när det är klart och jag hoppas att de kommer att användas väl. Nu är det valvakan som gäller... 

Puss och Kram


 

hmm... onsdag i dag ju, lite virrig ;)

Å vad trött jag är idag, har så mycket att göra och tiden räcker inte riktigt. Men det blir nog bra innan det är klart.

Leia har varit på förskola idag, sov bara en timme så hon har varit lite trött ikväll.
Hon är så söt, vi har äpplen i en påse på balkongen, hon och jag var i vardagsrummet då sprang hon ut och hämtade två äpplen. Jag fick det ena och hon åt på det andra. Efter en stund kom Jesper och då gick hon och hämtade ett äpple till honom också. Så himla söt!!!

Frågade henne om hon ville bada, då sprang hon till badrummet. Hon älskar verkligen att bada. Medans jag sköljde badkaret och fixade inför badet stog hon och gnällde och drog sig i tröjan. Det går helt enkelt inte fort nog.

   

   Världens finaste tjej!!

Strax före 19 kännde jag bara att nu är det dags för damen att nattas. Borstade tänder och drack en flaska välling, la henne i sängen sa god natt och har inte hört ett ljud. Trött tjej.

Så nu ska jag försöka att få lite gjort.

Puss och Kram


onsdag, veckorna susar förbi!

I natt var det en jobbig natt för Leia, hon snorar och är varm. Ingen av oss har sovit så bra i natt. 6 imorse klev jag och leia upp och satte oss i soffan och tittade på lite barnprogram. Sen blev det frukost och iväg på jobbet. Leia fick stanna hemma från förskolan, få se hur hon mår imorgon.
På jobbet idag har vi haft lite planeringsdag, mycket skönt och jag har fått massor gjort! Börjar få riktigt bra ordning och nu väntas lite myspys så kommer det att bli fantastiskt bra! Tack för alla tips och idéer kära arbetskamrater.

Andra mycket bra saker har hänt, en stor sten lyftes från mina axlar, sen kom klumpen i magen. Bara att köra på, det kommer att bli toppen, men jobbigt... :(

Imorgon är det utekläder som gäller, ska bli riktigt härligt och jag längtar tills imorgon. Hoppas på att få massor gjort!!

min farfar har opererats idag och vad jag har hört så mår han bra. Jag hoppas att han blir frisk och kry igen snabbt nu :)

 Jesper och min älskade farfar, här pratas det om internet datorer och annat

Puss och Kram

Regnig söndag

Söndag och det regnar.

Vi tog fram en rulle med papper och kritor och ritade lite på förmiddan

   

Nappfia! Sötast i hela världen.

I dag var jag tvungen att ta en tur med Leia i vagnen för att få henne att somna. Missade att det regnade så jag blev lite blöt. Nu vaknar hon nog strax. Sen får vi se vad dagen har att erbjuda.

Puss och Kram

Lördag, på promenad till hamnen

I lördags gick vi på promenad ner till hamnen. Där träffade vi en av Leias kompisar från förskolan, Alma.

 Leia vill dra sin vagn själv

 Alma och Leia

  Bus på gräsmattan

 

   Pappa ville också leka lite

 

 

Varmt och skönt var det ute.
 
Sen gick vi hem lagade middag. Sen kom Linnea och hon busade massor med Leia och lite senare kom Tesen som busade vidare. Jag nattade Leia och vi gick ner på stan och satte oss på Bishops, mycket prat och skratt. Väldigt trevligt. Förutom att ena bartendern var väldigt otrevlig!
Vi träffade Jenny och Mattias som lämnat lillen hemma och gått ut och ätit. Trevligt!

Gick hem vid 01 tiden. Skönt att krypa ner i sängen efter en super trevlig kväll! Tack tjejer!!!

Puss och Kram



tisdag och inskolning

Backar lite då jag lagt in nya bilder från kameran. Andra dagen på inskolning och det gick bra, här är de ute och leker

   

 

Stor tjejen som leker med sina kompisar på förskolan.

Puss och Kram

Helg

Tänk vad man uppskattar helgen när man jobbar. Jätteskönt att bara vara hemma och ta det lungt med familjen.

Det börjar falla på plats nu, allt på jobbet. Fantastiskt skönt när man har arbetskamrater som lyssnar och förstår och hjälper till så gott de kan. Jag har nog de bästa arbetskamrater man kan tänka. Trivs otroligt bra.

Leia går på förskola och det går så bra. Hon har gått både torsdag och fredag själv och hon har ätit och sovit bra. Hoppas att det kommer att fortsätta att gå så bra. Snart drar det igång på allvar.

Jag har vaarit och tränat idag, har dragit igång med spinning, sen ska jag köra lite pump och aerobicdance. Det är planen och jag hoppas att det kommer att funka att köra tre pass i veckan.

Igår hade vi en mäklare på besök som värderade vår lägenhet. 1 050 000kr skulle vara utgångspris sa han, så det låter bra. Nu ska vi bara hitta ett hus som vi vill ha, spara lite pengar och prata med banken. Spännande. Jag hoppas att vi hittar nånting till våren, det vore toppen!

Ikväll blir det lite tjejkväll, jag Linnea och Tesen ska gå ner på bishops. Det blir mysigt!

Puss och Kram

lite trött och less...

Tycker det är så jobbigt när man tappar stinget lite.. blir så less på vissa personers inställning. ingenting som borde påverka mig men jag kan inte låta bli heller... piss och skit och arg blir jag!!!! Vill att den här veckan går fort fort fort!!!

Leia har haft sin andra dag på inskolningen idag. Stora tjejejen som åt lunch tillsammans med sina kompisar. Pappa Jesper var inte med, så stolt över min tjej. Hon joxade på där idag och lekte ute och hon är ju inte rädda av sig alls och drog iväg. Så skönt att det går så bra. Imorgon ska hon få prova att sova där. Man kan ju undra hur det går hahaha... tur jag vet att sånt löser sig innan det är klart.

Idag var jag, Leia och Linnea ut på birsta. Jag köpte en overall till Leia, skönt att det är gjort. Det blev en FIX, en svart! Så nu saknas bara en varm mössa och vantar av olika slag :)

Puss och Kram

Leias första dag på förskolan

Idag åkte jag iväg på jobbet, med en liten klump i magen för idag ska min lilla stora tjej börjar på förskolan.
Jesper och Leia gick till förskolan och var där vid 9.30 för att leka och busa och ta en titt på lokaler och nya kompisar. Leia har en kompis som också börjar idag, Mille.

Så här såg första dagen ut

 leia hittade en fågel i taket

  

 Mille

 ska man bli orolig?

 Leia, Mille och Maria-Therese

  Böcker är ju fantastiskt!

  

  Fin propparna :)

Gick bra sa Jesper och jag tror att hon kommer att fixa det här jättebra!!  Imorgon ska hon äta lunch där! Spännande!!

Puss och Kram

Fredag

I fredags hade jag huvudvärk hela dan på jobbet... åkte hem så fort jag kunde efter att eleverna slutat för dagen. Hem och åt en alvedon, finns inget bättre än nä'r huvudvärken bara försvinner.
Tog Leia i vagnen och gick ner en svän på stan och träffade Malin. vi gick på charm och drack en kopp kaffe. Leia var nöjd en stund sen sa ha "hejåå" vinkade och försvann med en väldig fart in på HM. Vi tog en tur upp till Tesens jobb och sa hej och Leia sprang runt där inne. Vi bestämde att Malin och Tesen skulle komma till oss på kvällen, titta på lite fotboll och dricka lite vin.

Leia och Tesen busade som vanligt och sen bäddade Leia ner Malin i soffan och så myste hon lite korta stunder.

   

  

Tack för en härlig kväll!

Puss och Kram

Under veckan

Jag har jobbat och jobbat hela veckan. kommer hem och är jättetrött men möts av ett leende och då orkar man mer än man tror. I tisdags var det jobbet hela dan och hela kvällen. Mycket trevligt och god mat. Vi var på Södraberget och gjorde olika aktiviteter och sedan åt vi buffé.

Jesper och Leia har haft massa bus under veckan.

Kyrkis

   

   Theo var också där

Lekparken

   

Nästa lekpark

   

Härliga dagar.

Puss och Kram


RSS 2.0