Thiland 27 dec- 2 jan

Vara dagar har i Thailland bestar av att bada. Forst i havet vid stranden sen i poolen och sen vidare upp i badkaret pa rummet. Det ar detm forsta Leia sager nar hon vakanar... Bada. Eller Batten.... Hon ater inte sa vidare varst mycket heller, mest frukt och dricker juice. Men hon ar pigg och glad och det ar det viktigaste. Igar var vi och at hummer, det  at hon saklart! Sen var vi pa en timmes massage och Leia sov hela tiden vilket var helt underbart.

Pa nyar var vi pa zoo och tiittade pa djur. Tigrar, elefanter, apor, krokodiler och  faglar, Leia tyckte om det men jag tyckte att det var otackt hur de bodde och blev behandlade.  Sen pa kvallen var det fest pa hotellet, det var buffe med massa god mat och bra upptradanden bla killar som var utkladda till tjejer som visade nummer fran en cabaret. VI satt med en ryssk familj och blev bjudna pa massa vin och vi blev lite runda under fotterna, mycket trevliga ver de och Leia var vaken hela kvallen och tyckte mycket om raketerna.

Idag har vi badat massor, Leia ar valdigt modig som kastar sig ut i vagorna och skrattar mest nar hon hamnar under vattnet,vill upp och sen ner direkt. Inte konstigt hon ar fodd i fiskenstecken.
Vi har varit pa fiskspa idag och fatt vara fotter uppatna av fiskar, mycket konstig kansla men valdigt len efterat.

Nu ska jag upp [p balkongen och dricka lite vin.

Puss och kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0