Resdag 2

Sondag 26 dec vaknade vi och mamma var med Leia en stund sa vi kunde sova vidare. Vi at frukost och sedan packade vi i hop oss och packade ner oss i bilen. Anders hade lanat en stol till Leia sa det var latt att ta oss till Arlanda. VI kom ut i tid och pa planet precis som vi skulle. Sen satt vi dar.... vantade och vantade.....tva timmarr satt vi pa planet inan det lyfte. Leialusen hon somnade strax innan start och sov i ca en timme. Det gick over forvantan att flyga. Visst tyckte hon att det var jobbigt att sitta stilla sa lange och det bev nagra turer i planet. Tillslut somnade Leia igen och vi tittat pa film, mindre kul att sitta som en korv, men det var det vart! 
Antligen kom vi fram och landade. SA SKONT att vara framme. Vi tog oss genom passkontroll och vidare ut mot vaskorna...... dar blev vi staende..... inga vaskor kom oc det blev varmt och vi var trotta och ville bara komma ivag  till hotellet och bada!!! Inga vaskor kom och till slut fick vi aka ivag utan vaskor.... och vagn...suck..... 

Skont att komma fram till hotellet. Mycket fint hotell... barnpoolen var standgd oppnas igen 2 januari... lite surt men den andra poolen var oppen sa vi kunde bada iden till Leias fortjusning. Vi gick ivag och kopte lite badklader till oss sa att vi skulle klara oss.

Mycket skont att vara framme och bara ta det lungt och ha det bra.

Puss och Kram  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0