Onsdag, torsdag och lördag

I onsdags härjade pappa Jesper med Leia. Mamman sov lite... har varit lite trött den här veckan. Har inte varit riktigt kry..

Lite bilder på vad de gjorde när jag sov

    

  

Favorit böckerna, Mjau och de små stolarna och Lalo trummar

I torsdags var vi själva hemma jag och Leia. Jesper var på hockey.
Lite potträning, det kan tolkas olika :)

   

  

I dag var vi ner på stan jag, Jesper och Leia vi spanade på mössor och vantar. Sen blev Leia trött och vi gick hem för att ge henne lite lunch och sen sova, men hon somnade i vagnen på väg hem.
Sen efter sovningen var vi ner på stan och träffade Malin och Tesen för att köpa present till Cia och Mattias som gifter sig imorgon.

   fika på city

Sen gick vi hem till Malin och Tesen, vi drack lite kaffe och Leia var i badankornas paradis! Vi fixade presenten till Cia och Mattias.

   

  

Leia har börjat med lite nya saker. Hon vägrar sitta i sin stol och äta, så nu sitter hon på en vanlig stol och äter. Vi letar efter en tripp trapp stol till henne nu. Hon vägrar även att äta... :( hon sitter bara å skriker, hon lämnar bordet utan mat. Oftast kommer hon efter en stund och vill äta. Inge roligt att det alltid är skrik..
Hon har börjat säga "acka"=jacka "Eia"=Leia. Hon gör rörelser till blinka lilla stjärna och imse vimse spindel, det är roligt att se att det händer massa saker och att det börjar komma många ord och saker hon gör, vi märker att hon förstår så mycket nu.
Vid 19 tiden nattades damen, hon somnade direkt! Mycket härligt!
Nu är det hockey som gäller!

Puss och Kram




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0