Kalas, Leia 1år!!!

I går hade vi kalas för Leia som fyller 1år på tisdag 9 mars.
En välplanerad dag, den började med en tur till Birsta, in på IKEA fixa lite fler kaffemuggar, vi blir några stycken när alla ska komma :) servetter ljus och lite annat pyssel. In en sväng på Willys och köpte kaffe lite kakor och middags grejer. In i bilen igen ut på Skönsmon för att köpa tårtor, två stora tårtor blev det. Hem lunch till Leia och ner i vagnen för lite sömn innan alla skulle komma.

11.52 hämtade jag min mamma på tåget som kom rullandes från Stockholm. Härligt, vi har inte träffas på flera månader så det var jättekul och mysigt att hon kom hem till Leias kalas.

Vid 12.30 kom första gästerna, Leias kusiner Carmen, Vega och farbror Fredrik. Farmor Kerstin och plastfarfar Ronny kom strax efter.

 Vega, Carmen, Fredrik och Kerstin.

Leia sov fortfarande när de kom så det var lugnt och skönt, kusinerna fikade lite pollymuffins och drack saft. Efter en stund vakande hon och hon fick dagen till ära smaka lite muffins med pappa.

  Smaskigt med muffins.

14.00 var utsatt tid för kalaset, (de som kom tidigare skulle iväg och jobba och andra se på hockey)

  mammakajsas morbror Pelle med familj

 Leias morfar Lasse

 Moster Linda med maken Magnus och Leias kusiner Carl, Nils och Märta, även mammakajsas farfar som syns i bild och farmor kom.

  Prinsessan ska såklart ha en prinsesstårta!

 Massor med paket blev det! Många pussel, böcker kläder och instrument.

 Farfar Lennart, farmor Wera, moster Barbro, Leias mormor Kicki, Leias plastfarfar Ronny, hade väldigt skoj.

 farmor och farfar igen, Farmor fyllde 80år 1 mars.

 Leia och mormor Kicki

Fika dags:

  

Öppnar presenter:

   

 Xylofonen blev en stor favorit, Leia är jätteduktig på att spela!

 Vi passade på att gratta farmor Wera också på hennes 80års dag, ett fint halsband och en snygg ring fick hon. I augusti sticker de till Island och firar.

Vid 16-tiden droppade alla av, Pelle, Barbro och Emil blev kvar och tittade på hockey. Leia fick middag, jag och mamma hjälptes åt att fixa middag, som förövrigt blev helt fantastisk god!!!! Sen fick Leia ta ett bad, och hon fick mysa i soffan en stund innan det blev sängen.

 

Vi åt middag och drack lite vin och satt i soffan och surrade till 00.30, då somnade vi nästan i soffan mamma och jag. 
En fantastisk härlig dag och kväll.

Imorse klev jag och Leia upp och gick in till  mormor som låg i soffan. Vi busade på och fixade lite frukost. Sen tittade vi på vasaloppet, 9mil....??!! Att man orkar. Men det var roligt att titta på. 
Mamma forsatte sin turné och åkte ut till Alnö till syster där hon spenderar dagen.

Vi hade återbad på babysimmet idag, Leia var så duktig och fick beröm av simfröken Sara. Nästa vecka börjar nästa kurs. Det ska bli spännande att se vad Leia tycker om att dyka.

Ikväll blev det film, Luftslottet som sprängdes. Tycker att det var riktigt bra böcker och riktigt bra filmer! Tror det är dags att läsa böckerna igen snart.

Puss å kram
 














Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0