Drakborgen

Idag var jag iväg på spinning, 9.30-10.30 en bra tid, skönt att få det gjort. Fruktansvärt varmt var det inne i salen 80% luftfuktighet... hade inte den bästa energin men det var mycket skönt ändå.

Efter lunch och liten lur för Leia så tog vi och åkte iväg till Drakborgen. Det var ett tag sedan vi var där och Jesper har aldrig varit där, så det kändes som en lite mysig aktivitet. Kan säga att det var många som tänkte samma sak. Kan ju bero på vädret, regnet har hängt i luften hela dan. Det var fantastiskt varmt och mycket folk. Leia var inte alls så imponerad först. Hon ville inte vara på golvet själv utan ville bli buren hela tiden.
Vi satte oss ner vid lilla rutschkanan och hon gungade på en drake en stund, då tinade hon och började busa runt lite.

  Jesper och Leia i stora rutschkanan

  Leia å draken

  Jesper och Leia busar

   

   kan själv..

   i farten

Sen tog vi en glass och kaffe paus

   

Sen busade vi en stund till, Leia åkte lite mer rutschkana med pappa och lekte i lilla huset, men roligast av allt är nog de mjuka bollarna som finns där.

 

Vet inte vad som hände med skärpan på vissa bilder... inte min bästa fotografering :)

Vi har också fixat färdigt med Leias rum. Nu är golv färg och lister på plats! Blev jättebra! Vi har också målat hennes säng vit, blev otroligt mycket finare. Nu är vi på jakt efter lite inredning och det är inte det lättaste. Hittade en fin trasmatta som farmor gjort till mig, rosa och grön är den så den passade kanon. Hittade också ett par gardiner i källaren som jag köpt för många år sedan, rosa såklart ;) de blev också jättebra! Vill ha ett runt bord med pallar till, ett som passar bra att ha lite tebjudning kring och pyssla. Vill också ha en fin garderob. Sen ska det upp hyllor tavlor krokar och annat kul. Har hittat en bokylla som vi ska köpa också.
Hon sov sin första natt där igår, det gick bra. Hon vaknade som vanligt mitt i natten och fick komma in till oss, ska testa lägga henne i sin säng inatt och se om det funkar. Det är i alla fall mycket skönt att kunna krypa ner i sängen och kunna läsa utan att behöva smyga.

Vi har betalt första delen på resan också, så nu känns det verkligen som att vi är påväg! Underbart!!!!!

Puss och Kram


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0