Sjukstuga

Efter magsjukan kom febern, uppe i 39,1 som mest. Så vi gjorde inte mycket i helgen.
På lördagen kom Linda (min syster) Magnus och dera lilla dotter Märta och hälsade på en sväng. Leia var fortfarande lite febrig och var ganska lugn. Jag tog och bakade en kladdkaka på recept som jag fått av Jocke, den blev kanongod! Det blev bara en liten bit kvar. Märta byggde koja och lekte med Leias saker. Leia tyckte det var mycket spännande och kröp runt på golvet och spanade på vad Märta hede för sig. Ska bli så roligt sen när Leia är lite större och kan vara med lite mer. Tror att de två kommer att ha mycket roligt tillsammans.

I söndags skulle vi ha varit på babysim, men Leia hade fortfarnade lite feber på morgonen så vi hoppade över det. Vi passade på senare på eftermiddan att åka till Ica i Birsta och storhandla. Skönt att ha mat hemma.

Natten mot måndag åkte Jesper på magsjuka, så han var hemma måndag och tisdag.

Måndag kväll var det dags att ha ugdomarna igen, första repet med manus. Mycket kul och jag tror det kommer att bli riktigt bra. Leia fick följa med dit, hon är ju så rolig när hon efter en liten stund vågar krypa iväg. Hon kryper runt bland ugdomarna när de repar och ungdomarna har stort tålamod med henne.

Tisdag är babysångsdag. En mycket mysig aktivitet. Igår skulle jag ner på stan för att köpa två böcker, har ingenting att läsa, men nu klarar jag mig nog en stund. var tvungen att köpa nya vantar också, mina vita med tillhörande mössa är spårlöst försvunnen... Leia vaknade när jag tog vagnen från balkongen vid 12.30, sen var hon vaken... hela tiden när jag var på stan låg hon och tittade så när vi kom till babysången började hon gnugga sig i ögonen. Det var mmycket gnäll från henne hela sångstunden, sen fick hon lite mellis och hon orkade en liten stund till. Hon somnade snabbt i vagnen när vi gick hem och hon sov en bra stund på balkongen när vi kom hem.
Det är roligt nu när alla barnen börjar bli lite större och de kryper till varandra och tycker att det är roligt att träffas. Man ser hur glada de blir när de träffas.

 Leia och Max leker efter sångstund på kyrkanshus

Idag träffades vi alla mammor på filmstaden 11.00 för att gå på barnvagnsbio. Det var jobbigt, tror att det är en bra aktivitet när man har ett litet barn. Leia hade inte tålamod alls för att sitta still så länge. Så vi satt i 15 minuter kanske, sen värmde jag lite mat till henne, tänke att hon kanske somnar, men det gjorde hon inte... Hon gick runt i hela salongen upp och ner för trapporna och spanade på spännande lampor som lyste efter golvet. Efter halva filmen var hon väldigt trött, men hon hade ingen ro till att somna i min famn. Så när filmen var slut och jag la henne i vagnen tog det inte många minuter för henne att somna, sen sov hon över 2 timmar.
Det var väldigt skönt att hon sov, för jag fick en ruskig huvudvärk när jag kom hem från bion, så jag fixade lunch och lite kaffe. Då släppte huvudvärken.

Fick ett fantastiskt ryck idag och har lagat mat till Leia, har gjort en tomat och basilika sås som kan användas till köttbullar eller bara som pastasås eller annat, som nu ligger i frysen. Har också gjort en kyckling och champinjon stuvning, typ, den blev jättegod! Den går att äta som den är eller till ris blir den nog toppen. Känns skönt att ha lite mat i frysen igen. Ska göra fiskbiffar också, men det blir imorgon.

Har också varit på spinning, hur skönt som helst, ett jättebra pass var det, tittade inte på klockan så ofta :)

ha det bra

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0