Stugan, Stormyråsen 26-31 juli

I måndags tog vi och åkte upp till stugan som ligger i Stormyråsen strax innan Kramfors. Innan vi åkte upp stannade vi i Birsta för att bla köpa en flytväst till Leia och en lite pool som hon kunde plaska lite i. Vi hade lite otur med vädret och det var grått och regnigt mest hela tiden, men det är ändå skönt att komma iväg lite och inte göra nånting alls. Vi tog en tur in till Kramfors köpte ett par överdragsbyxor till Leia och var in på Dollar store för att göra några fynd... men det blev just inga fynd... :(
Vi har tagit det väldigt lungt alla dagar och Leia har pysslat på massor, toppen har det varit.

Leia har badat i sjön för första gången, det var lite varmare än i havet. Hon har också varit med och åkt i en eka för första gången... det var roligt en liten stund.

Jesper fick upp 5 rödingar och vi åt upp 3st i torsdags, fantastskt gott och vi hat två som ligger i frysen här hemma. Jespers moster (ingift ) Gitt kom upp på onsdagen och har varit med oss där uppe. Leia har också upptäckt blåbär, hon knatade runt i riset och plockade själv.

Smarta Kajsa tog med ena kameran upp till stugan, vi hann få några bilder första dan sen dog batteriet efter det blev det fotografering med mobilen så bilderna är väl inte toppen men här kommer det några.

  Leia tyckte det var jätteskoj med flytväst...

 redo för en tur på sjön

  Badbilder från poolen

 Bad i sjön med pappa

Lite blandat

   

Puss och Kram


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0