11 maj, lekparken

En mulen ganska trist fredag gick Leia, Lovisa och jag till lekparken. Vi tog med oss hink och spadar så att vi kunde gräva lite. Vi såg en spännande skalbagge.

    

Leia har blivit en riktigt stor tjej nu. Från att ha varit en riktig napptjej och inte velat gå på toaletten eller pottan, så har hon själv slutat med napp, ingenting som hon eller vi pratat om så har hon bara slutat be om napp. Hon har också slutat med blöja på dagen. Här hemma hämtar hon pottan eller går på toaletten när hon själv känner att hon behöver. Visst blir det olyckor ibland. Men hon är otroligt duktig. Nästa steg blir att fixa det när vi åker bort eller på affären eller så. Förhoppningsvis kommer det att gå jättebra.

Lilla Lovisa hon äter, sover och bajsar. Precis som man ska gör när man är 3 veckor. Hon är vaken lite längre stunder och spanar på världen runt henne.

Det är fantastiskt härligt att vara hemma och mysa med mina tjejer. Jag hoppas att vi går mot en varm härlig sommar så att vi verkligen kan njuta och bada hela familjen.

Puss och kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0