Stockholm 21-26 december

Den 21 december åkte vi ner till mamma och Anders i Stockholm. Vi hade ett snabbt byte i Gävle. Det värsta med Gävles tågstation är att det är så många trappor. Men vi fick med oss alla väskor vagn och Leia. Men då får vi veta att tåget är försenat och vi går in och sätter oss på stationen. Leia börjar bli lite trött så jag lägger henne i vagnen och går en rask promenad på stationen så hon somnar. Tåget blir ytterligare försenat så vi går och sätter oss och äter lite. Leia vaknade lagomt till att det var dags att hoppa på tåget igen.
När vi kommer ner till centralen möter vi Johan där som springer mot tåget till Sundsvall. Vi hann säga hej god jul grattis trevlig resa hejdå. 
Sen tog vi första bästa t-bana hem till mamma. Skönt att komma fram och få lite fika innan vi hoppade i säng.

   bus hos mormor

  mellis

  bus

Den 23:e december åkte vi in till stan.

 

Vi spanade lite köpte några julklappar och sen skulle vi träffas på en krog och äta middag. Men det var så kallt och vi var färdiga så snabbt så vi åkte hem till mamma en sväng innan vi åkte vidare till krogen.

Vi firade lite för min mamma är ÄNTLIGEN bytt jobb, hon ska gå tillbaka och jobba som förskolärare istället för äldrevården. Det var väldigt trevligt.

Sen åkte vi hem och gjorde senap och skinka så det blev skinkmacka på kvällen. En super härlig dag!!

På julafton tog vi en lite promenad när det var dags för Leia att sova. Vi gick bort till Fruängen och köpte strumpbyxor till Leia. Vid 14 tiden kom Ann, Anders syster och vi drack glögg och åt pepparkakor. sen blev det dags för Kalle Anka och sen middag.

  

  

   

 

Sen var det dags för julklappar, leia fick tre par skor, lite kläder, nallar, böcker och kritor. Vi vuxna skrapade trisslotter

 

Mandariner, Leia stog vid skålen och plockade mandariner, det var toppen tycket Leia

 

Mamma jobbade hela juldagen. Lite trist, vi var bara hemma och tog det lungt. Fixade det sista inför resan.

En härlig jul i Stockholm! Det gör vi gärna om nångång!

Puss och Kram









Kommentarer
Postat av: Tesen

Snyggaste klänningen på lillfisan då <3

2011-01-19 @ 14:56:21
Postat av: kajsa

Hon var helt otroligt fin i den!!!!

2011-01-20 @ 19:54:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0