Resdag 3

03.50 söndag, skulle transferbussen hämta oss på hotellet. Så vi beställde väckning 03.00. Vi gjorde oss i ordning fixade med det sista och sist väckte vi Leia som sov som en liten korv i sängen.



Vi gick ner för att invänta bussen, vi väntade och väntade och väntade.... suck ingen buss så långt ögat kan nå... När ska man börja fundera på om man måste ta en taxi??? Varför kan inte reseledaren ringa hotellet och berätta vad som händer. Det var bara vi som skulle åka från hotellet. 20min sent kom bussen, det var tydligen några som inte vaknat i tid. Skönt att sitta på bussen, nu var resan hem igång.
Väl framme på flygplatsen stog vi bra länge och fick vänta på att checka in våra väskor, jag och Leia såg oss omkring medan Jesper stog i kö. När det äntligen var klart så gick vi på Burger King och åt frukost. Där vid bordet brevid satt Erika Otzéns familj. Lustigt.
Sen var det dags att ta sig genom passkontrollen. Det var helt sjukt lång kö! Vi stog nog där i en timme. Det är inte så lätt att roa en lite tjej och få henne att förstå att vi måste stå där.



Efter en stund somnade hon i min famn. Sen var vi in på Taxfree och gjorde av med våra sista pengar :)

 En glad tjej på flygplanet.

På resan hem hade vi bättre platser, det fanns mer utrymme för Leia att gå på. Hon sov några omgångar under flygturen annars ville hon gå och titta hela tiden. Vi hittade ett fönster långr bak i planet där vi kunde titta ut, det var spännande.

Hemma igen, konstigt med snö och kyla igen. Vi tog ett tåg hem 15.30.

 overallen på

Vi köpte med oss lite att äta på tåget och strax innan det var dags att byta tåg i Gävle sov Leia. Vi skulle byta tåg till Sundsvall, det var riktigt kallt när vi väntade. Det var lite försenat så vi blev väldigt glada när vi fick hoppa på tåget. Vi hade ganska mycket packning och en sovande Leia. När vi sitter på tåget säger de i högtalarna att tyvärr så är det rälsbrott och vi är tvugna att byta till buss. Så av med all packning ner för trapporna och vidare mot bussen. leia somnade om fort på bussen. Vi åkte buss till Söderhamn där vi fick hoppa på ett tåg hem till Sundsvall. Men tåget var helt svart när vi kom dit, ingen personal ingen information. Suck.. vill bara hem nu!! Men efter en stun så kom det personal och tåg började sin resa mot Sundsvall. När vi närmade oss njurunda ringde jag pappa som lovat att hämta oss. Så himla skönt sista biten hem. Att få kliva in hemma och bara vara hemma var väldigt skönt. Strax efter 21 var vi hemma. resan tog lite mer än 24 timmar.
Leia var vaken en stund, vi grejade lite hemma och vi fikade lite. Det blev en ganska tidig kväll.
Tanken var att jag skulle jobba tisdag, men var så slut efter resan så jag stannade hemma.
vad härligt vi haft det, en underbar resa med familjen!
Nu är det skönt att vara hemma igen!

Puss och Kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0