Julafton

På morgonen låg Leia förvånansvärt länge och myste i sängen med mamman och pappan. Hon som annars har ro att ligga ca 5 sekunder ;) Det var väldigt mysigt! När vi väl kom upp och in i vardagsrummet stannade Leia till när hon såg alla paket!! Hon som varje morgon har hittat ett paket under granen, nu låg det flera och stora paket under granen! Sen for hon fram och skulle öppna. Hon hade nästan inte tid att se vad som fanns i peketet innan nästa skulle öppnas. När hon öppnat alla sina paket låg det paket som var till Jesper och mig kvar, det blev lite svårt och hon ville låna våra paket.

    

  

Morgonen skörd av paket var: en hjälm från mormor, en snow racer, kläder att ha på kvällen, en Pettson och Findus film och bok.

Efter julkalendern och frukost tog vi en tur ut föra att inviga snow racern. Leia ville inte åka i backen, men på vägen gick det bra.

 


Vi tog en tur till gungorna också innan vi gick in för lite lunch och sedan en tur med vagnen så att Leia skulle sova för att orka med kvällen. Vi gick ner mot stan, ganska mycket folk ute men väldigt lungt. Leia somnade och vi gick hemåt. Väl hemma gjorde vi oss ordning för kvällen.
När Leia vaknade var hon inte på sitt allra bästa humör. Hon ville inte byta kläder så det fick vara. Allt packades in i bilen och vi åkte mot Essvik och Leias kusiner.

   Slappar lite :)

 Svärmor pysslar i köket
 
 värdinnan Hanna pysslar i hallen

   Snosar på fina Ben, vi väntar på glögg och Kalle

   

Leia myser med Ben, hon ville gärna bära honom men vi lyckades övertala henne att hon fick sitta med honom i knät. Vad hon myste och pysslade, hoppas att hon tycker att det är lika mysigt när hon får ett litet syskon.

 Vega  Carmen  Charlie och Ben

 Fredrik fixar glöggen

   Dags för mat :)

I väntan på tomten....

   

Äntligen kom tomten!!

    

Många paket blev det! Det var en härlig jul med god mat, mysigt sällskap och roliga klappar!

Efter lite fika åkta vi hem till min pappa en sväng. Där åt vi lite laxmackor och fler paket delades ut. Leia fick en lek och lär dator och en superfin klänning av morfar och Carina, Malin hade köpt en prinsessklänning. Vi blev kvar där ett tag, Leia somnade i min famn.

När vi kom hem så hade vi några paket till Leia som väntade. En pyjamas bla och jag och Jesper bytte julklappar. En bok och ett par handskar blev det :)

Leia hade lite svårt att komma till ro och somna. En lång dag med mycket spänning. Lilla älsklingen gjorde det bra!

En härlig jul!

God fortsättning alla!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0