Lördag

Idag fyller Einar 1år, han föddes 21.30 så nyss kom han till världen. Jag och Leia var där på kalas. Det var full rulle, massor med vuxna och barn i alla åldrar. Det är nu väldigt påtagligt nära att Leia fyller ett år. Vart tog tiden vägen? Det här året har gått så obeskrivligt fort. Leia blev ganska fort trött så vi blev inte kvar så jättelänge.

Sen var det dags för hockey, Timrå spelade idag, Malin och Tesen kom hit och tittade med oss. Vilken match.. suck..  Timrå förlorde såklart så det blir nog inget slutspel. Mycket trist.

Leia hade en toppen kväll då hon fick uppmärksamhet hela tiden och blev busad med hela tiden. Hon älskade det. Tesen behövde bara titta på henne så började hon skratta. Fantastiskt, det resulterade i att hon somnade nästan direkt när de gick. Helt otroligt, vet inte om hon någonsin somnat så fort. Men man ska aldrig vara säker när det kommer till barn, hon vaknade efter en stund och tyckte inte att hon skulle somna. Men nu har jag och Jesper pratat ihop oss om hur vi ska göra vid nattningen och hoppas att det kommer att bli bättre och att hon somnar bra om nätterna.

Imorgon blir det bad i Matfors lite träning och planering med Tesen.

Puss å kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0