magsjuka och jul med farmor och Ronny

Den här veckan kom magsjukan... I tisdags var jag och hämtade Leia vid 15 tiden. Det var lite fika så vi stannade och åt skinkmacka och lussebullar. Det var mycket mysigt. Leia var helt tossig och kunde inte sitta still, tror att det var lite konstigt att jag var med henne inne på förskolan. På kvällen hade hon svårt att somna, väldigt gnällig och gnölig men somnade till slut. Pratade lite med mamma i telefon om julen och sen kom ett vrål från Leias rum, ibland skriker hon så i sömnen och när man kommer in så sover hon sött. Men inte den här gången... Det blev upp och in i duschen, inte populärt, allting i sängen åkte in i tvättmaskinen. jesper kom lägligt hem från jobbet när Leia var torr och i ny pyjamas. Vi bäddade ner handdukar på Jespers sida i sängen där fick Leia sova och Jesper sov på soffan. Det blev en ganska jobbig natt för älsklingen. Onsdgar var också jobbig men hela natten mot torsdag sov hon sen har hon varit pigg. Hon var hemma hela veckan från förskolan.

I fredags myste vi och på kvällen satt Leia med en skål som hon lagt lite russin och banan i, hon var så rolig som gick och satte sig bakom ena högtalaren

  

I går var vi till framor Kerstin och Ronny och åt lite julmat och vi fick våra julklappar. Tomten kom, det var lite läskigt men ändå spännande.

   farmor har många fina tomtar!

  om jag tittar åt att annat håll kanske han försvinner...

 men spännande var det och efter en stund ville Leia hjälpa tomten

  många paket blev det

 Tomten fick en kram innan han gick vidare.

   väldigt roligt med massa nya saker

Sen på kvällen kom Linnea hit och vi spelade lite spel och tittade på finalen på Robinson. Mycket mysigt att ha henne på lite besök.

Måste skaffa nya spel....

Puss & Kram





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0